Skydning

Formålet med de regelmæssige skydearrangementer er, at samle fysisk og psykisk sårede soldater samt deres pårørende til hyggeligt samvær.

Grunden til at det er skydning, der er omdrejningspunktet er, at vi alle har skydning som fælles interesse. Vi laver typisk point skydning suppleret med kaffe og kage – mens vi sludrer på kryds og tværs og fortæller gamle historier, der kun bliver bedre af at blive genfortalt.

Foreningen er med til at skabe et miljø, hvor medlemmerne er blandt ligesindede.Det øger livskvaliteten og medvirker til at skabe glæde. Herudover giver foreningen medlemmernes pårørende mulighed for at få et lille glimt af soldaterlivet.

Foreningen hjælper med at styrke medlemmernes eksisterende relationer, samt udbygge det sociale netværk med nye venskaber. Der er en stærkt opbakkende kultur, hvor alle ønsker at hjælpe hinanden og bidrage til fællesskabet med egne styrker.

I løbet af året faciliterer foreningen forskellige arrangementer og events. Vi har blandt andet været i Verdun og Normandiet i Frankrig, set på tyske U-både fra 2. verdenskrig, samt været på Panzer-museet i den tyske by Munster. Derudover har der også været tid til familiehygge i de svenske skove, med lejrbål og orienteringsløb.