Vi tilbyder
Slider

Veteranskytterne, Danmarks Sårede Soldater, tilbyder forskellige former for aktiviteter. Hvadend du er privatperson eller virksomhed, kan vi lave et skræddersyet program til jer. Så kontakt os endelig og få en snak om jeres ønsker og mulighederne herfor.

Slider

Kontakt os

Hvis du ønsker flere informationer om vores tilbud, ber vi dig udfylde denne formular. Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Foredrag

Flere af vores medlemmer fortæller deres historie og er på den måde med til at sprede kendskab til veteransagen. I kan derfor booke os til et foredrag. 

Hør f.eks. fortællingen om at miste sine ben til en vejsidebombe og finde en ny, imponerende vej i livet, en frømands personlige beretninger helt inde bag facaden i et usædvanligt erhverv eller Danmarks mest erfarne krigskirurgs indlevende fortællinger fra et helt liv på kanten. 

Pris afhænger af set-up. Kontakt os for yderligere information. 

Firmaevents

Vi skræddersyer et arrangement til jeres behov. Det kan evt. være:

  • Sjov skydning til f.eks. sommerfesten eller julefrokosten
  • Team building events hvor jeres medarbejdere lærer at samarbejde under pressede situationer og fysiske opgaver. Herudover evt. foredrag og frokost/middag

Skydning

Som privatperson kan I sagtens booke os til en spændende dag på skydebanen. I vil blive grundigt instrueret af vores veteraner, som er professionelle skydeledere.

Vi sørger for at tage det hele i et stille og roligt tempo, så alle føler sig trygge ved situationen.

Vi anbefaler typisk 1-2 timers skydning (afhængig af gruppestørrelse og niveau).

 

Veteranernes Kaffekompagni

I 2018 startede gik nogle af veteranerne sammen og startede kaffefirmaet, Veteranernes Kaffekompagni (tidl. Veterans’ Charity Coffee). Idéen bag firmaet kom sig af ønsket om at skabe en indkomstkilde og arbejdsplads for veteranerne. Overskud fra firmaet går også til Veteranskytterne, Danmarks Sårede Soldater. 

Veteranernes Kaffekompagni har tre typer kaffe, som hver især støtter forskellige formål i veteranskytterne.

  • White Table Coffee - De pårørendes ofre bliver ofte overset. Vi støtter dem ved at skabe et forum, hvor de kan tale om deres sorg.
  • Wounded Hero Coffee - Støtter køb af hjælpemidler til fysisk udsatte veteraner. F.eks. forbedrede proteser.
  • Veteran Coffee - Støtter veteraner i al almindelighed, f.eks. via sociale events og oplevelser, som led i forebyggelse af PTSD.

Veteranernes Kaffekompagni leverer kaffe til både privatpersoner og til firmaer og I kan købe deres kaffe via hjemmesiden www.veteranernes-kaffekompagni.dk (for firmaaftale, kontakt os direkte på kaffe@veterankompagniet.dk)