Om os

Vores mission

Veteranerne er typisk relativt unge personer i deres mest produktive alder, der har fået livslange handicap i fædrelandets tjeneste. Disse handicap kræver omstilling til en ny tilværelse med fysiske begrænsninger. Særligt i relation hertil har mange veteraner og deres pårørende savnet et forum, hvor de kan mødes med ligesindede og gerne samles om aktiviteter med afsæt i veteranernes dagligdag fra Forsvaret.


Foreningen udfører en vigtig og nødvendig opgave, ved at skabe et frirum for sårede soldater. En stor del af en soldats identitet har relation til skydning som håndværk og det var derfor oplagt, at det blev med skydning som grundsten, da Veteranskytterne blev dannet.


Mange af veteranerne har mistet deres identitet, efter de er blevet alvorligt sårede og ikke længere har mulighed for at vende tilbage til deres tidligere arbejdsliv. Efter at være sluset ud til en civil tilværelse, har flere også oplevet, at omverdenen har haft vanskeligt ved at rumme dem.


Målet med vores forening er derfor at få denne identitet tilbage i de sårede soldaters liv samt, at ruste dem til at fungere bedre i deres civile liv og arbejde. Dette bl.a via oplevelser, diverse arbejdsopgaver, rejser og socialt samvær.

Ground Zero 2016
Fredericia - Warrior Week Danmark
USO Warrior Week 2018